Digitalt samtalsforum 17 april 2024

Tillfälle att dela erfarenheter, glädjeämnen och utmaningar med varandra

Flera har önskat ett tillfälle att dela erfarenheter, glädjeämnen och utmaningar med varandra. Det tar vi vara på genom att bjuda in till ett digitalt samtalsrum onsdagen den 17 april. Ni som vill vara med delas in i mindre grupper utifrån om du valt lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet eller gymnasiet. Där får ni chans till delande av sådant ni utmanas av i er samverkan med skolan, men också sådant ni ser fungerar riktigt bra. I samtalen finns både inspiration och stöd att hämta, och vi tror att det kommer bli en riktigt bra förmiddag!

Om dagen i korthet

17 april 2024 kl. 8.30-10.30

• Marina Andersson och Kristina Stolare från nätverkets planeringsgrupp leder förmiddagen.
  • Kostnadsfritt.
  • Anmälan är bindande på så sätt att ni förväntas meddela förhinder om ni får det och så snart ni vet om det. Ingen debitering vid utebliven närvaro.
  • Anmälan är personlig: alla som vill delta behöver anmäla sig i eget namn och med egen mailadress.
  • I samband med anmälan ber vi er kryssa i vilka åldersspann ni är särskilt intresserade av att samtala om.

ANMÄLAN: Senast 16 april

På programmet

8.15  Samtalsrummet öppnar för incheckning.
8.30  Start! Bön och gemensam inledning. Därefter samtal i mindre grupper, med tid för paus.
10.30  Slut för dagen

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 16 april

Målgrupp: Konferensen riktar sig till församlingsmedarbetare som på olika sätt är i eller söker samverkan med skolan.

Arrangörer: Svenska Bibelsällskapet och Karlstads stift

Arrangemanget är ekumeniskt och nationellt.

Eventuella frågor kring anmälan ställer ni till
kristina.stolare@svenskakyrkan.se  /054-17 24 27

VARMT VÄLKOMNA!

Ni kommer behöva registrera er som användare i bokningssystemet. Instruktionen för det kommer upp det första. I samband med att ni registrerar er går också er anmälan automatiskt igenom till konferensen, och ni ska få ett bekräftelsemejl på den mejl ni angett vid registrering.

VARMT VÄLKOMNA!

Andreas Hultsten