13 september 2022

Konferensserien Kyrka och skola möts avslutas med en fristående heldagskonferens i Karlstad den 13 september 2022

Dag: 13 september

Preliminär tid: 9-17

Plats: Centrala Karlstad, med nära gångavstånd till tåg- och busstation.

Programmet är ännu på planeringsstadiet. Det kommer att bestå av föreläsningar och seminarier blandat, utifrån olika teman. Och det blir goda chanser till nätverkande och utbyte av erfarenheter och tips alla deltagare emellan, inte minst i minglet under pauser för fika och lunch.

Vi vill redan nu öppna upp för möjligheten att göra en intresseanmälan inför dagen.

Med intresseanmälan följer ingen förpliktelse. Och du måste inte ha anmält ett intresse i förväg för att få bli med på konferensen. Men som intresseanmäld får du ett direktmejl med länk till ordinarie anmälan så snart den öppnas, och därmed goda chanser att boka in din plats på konferensen i lugn och ro och god tid.

När du gör en intresseanmälan kan du också lämna tips och förslag på föreläsare/seminarier inför dagen. Det blir till ett gott stöd för oss i planeringsgruppen, så tipsa gärna!

Vi ser fram mot en givande heldag tillsammans i Karlstad!

Ni kommer behöva registrera er som användare i bokningssystemet. Instruktionen för det kommer upp det första. I samband med att ni registrerar er går också er anmälan automatiskt igenom till konferensen, och ni ska få ett bekräftelsemejl på den mejl ni angett vid registrering.

Eventuella frågor kring anmälan ställer ni till
kristina.stolare@svenskakyrkan.se  /054-17 24 27

VARMT VÄLKOMNA!